شماره تماس با تلگرام ::: 09355102506 ::: ir7sad[at ]gmail.com
گزارش کارآموزی شرکت دلوار خزر

کارورزی

گزارش کارآموزی شرکت دلوار خزر

ارسال شده توسط 7sad.ir

گزارش کارآموزی شرکت دلوار خزر

در برزرگترین وب سایت پروژه و پایان نامه تحقیق مقاله کارورزی ترجمه مقالات جدید، نمونه سوالات پیام نور

www.7sad.ir 

 

فهرست مطالب

فصل اول کلیات تحقیق

مقدمه ………………………………………………………………………………………………………………………….

اهداف ………………………………………………………………………………………………………………………….

قلمرو مکانی و زمانی …………………………………………………………………………………………………

برنامه زمان بندی اجرا و ارایه گزارش ………………………………………………………………………

تعریف اصطلاحات کلیدی………………………………………………………………………………………….

فصل دوم بیان تفضیلی گزارش

مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………

آشنایی با محل کارآموزی…………………………………………………………………………………………

  1.  

اهداف ……………………………………………………………………………………………………………………..

  1.  

 تاریخچه تولید تن ماهی …………………………………………………………………………………………

تاريخچه بسته بندی مواد غذایی…………………………………………………………………………

ماهي تون…………………………………………………………………………………………………………….

کنسرو ماهي تون در روغن………………………………………………………………………………….

ويژگي‌هاي استاندارد مواد اوليه……………………………………………………………………………

فرآيند توليد…………………………………………………………………………………………………………

ارزش غذايي………………………………………………………………………………………………………….

ويژگي‌هاي استاندارد فرآورده نهايي…………………………………………………………………….

نشانه‌گذاري………………………………………………………………………………………………………….

مراحل تهیه کنسرو ماهی …………………………………………………………………………………..

  • مرحله اول : آماده سازی…………………………………………………………………………..
  • مرحله دوم :آب نمک گذاری(Brining)………………………………………………..
  • مرحله سوم: پخت اولیه precooking………………………………………………..
  • مرحله چهارم : قوطی گذاری (Packing)……………………………………………
  • مرحله پنجم: هواگیری و عبور از تونل …اگزاست(Exhausting)…………………………………
  • مرحله ششم : درب بندی (Canclosing)………………………………………….
  • مرحله هفتم : اتوکلاوکردن یا فرایند حرارتی (Heat procesing)……………………………
  • مرحله هشتم : سایر مراحل تولید کنسرو ( قرنطینه و برچسب زنی )……

 

فصل سوم : مدیریت کیفیت

 

مدیریت كيفيت ………………………………………………………………………………………………………….

تاریخچه  …………………………………………………………………………………………………………………….

کيفيت از دیدگاه های گوناگون ………………………………………………………………………………..

اصول مدیریت كيفيت  ……………………………………………………………………………………………..

اصل اول ……………………………………………………………………………………………………………………..

تمركز بر مشتری ……………………………………………………………………………………………………….

اصل دوم …………………………………………………………………………………………………………………….

رهبری در مدیریت …………………………………………………………………………………………………….

اصل سوم …………………………………………………………………………………………………………………..

مشاركت كاركنان ………………………………………………………………………………………………………

اصل چهارم ……………………………………………………………………………………………………………….

رویكرد فرایندی …………………………………………………………………………………………………………

اصل پنجم …………………………………………………………………………………………………………………

رویكرد سيستمی به مدیریت ……………………………………………………………………………………

اصل ششم  ………………………………………………………………………………………………………………..

بهبود مستمر ………………………………………………………………………………………………………………

اصل هفتم  ………………………………………………………………………………………………………………..

تصميم گيری بر مبنای واقعيت ها ……………………………………………………………………………..

اصل هشتم   ………………………………………………………………………………………………………………….

ارتباط سودمند و دوطرفه با تامين كنندگان ……………………………………………………………..

اهداف كيفي  ……………………………………………………………………………………………………………….

نظامنامه  ………………………………………………………………………………………………………………………

روش اجرايي  ……………………………………………………………………………………………………………….

دستور العمل ………………………………………………………………………………………………………………..

فرمها  …………………………………………………………………………………………………………………………….

  • بند 5- مسؤليت مديريت  …………………………………………………………………………………
  • بند 6-  مديريت منابع  …………………………………………………………………………………….
  • بند 7-  پديد آوري محصول………………………………………………………………………………
  • بند 8-  اندازه گيري ، تجزيه و تحليل و بهبود ………………………………………………
  • 9001:2008ISO سيستم مديريت كيفيت ………………………………………………..

رويكرد فرآيندي ………………………………………………………………………………………………………………

الزامات عمومي ……………………………………………………………………………………………………………….

مستند سازي …………………………………………………………………………………………………………………..

كنترل مستندات ……………………………………………………………………………………………………………..

نماينده مديريت ………………………………………………………………………………………………………………

منابع انساني ……………………………………………………………………………………………………………………

زير ساخت ها ………………………………………………………………………………………………………………

محيط كار …………………………………………………………………………………………………………………….

فرآيندهاي مرتبط با مشتريان ……………………………………………………………………………………

برنامه ريزي طراحي و توسعه  ……………………………………………………………………………………

خروجي هاي طراحي و توسعه ……………………………………………………………………………………

رضايت مشتري ……………………………………………………………………………………………………………

پالايش/ اندازه گيري فرآيند ………………………………………………………………………………………

خطي مشي كيفيت  ……………………………………………………………………………………………………

ماموریت ……………………………………………………………………………………………………………………….

اهداف کلان …………………………………………………………………………………………………………………

تعهد ومدیریت ……………………………………………………………………………………………………………..

چشم انداز  ……………………………………………………………………………………………………………………

نتیجه گیری  ………………………………………………………………………………………………………………..

ضمایم  ………………………………………………………………………………………………………………………….

شرکت دلوارخزر در سال 1385 تاسیس و تولیدات رسمی این شرکت از مهرماه 1386 روانه بازار گرید.محل کارخانه در گیلان – تالش شهرک صنعتی کشلی واقع شده است محصولات این شرکت با نام تجاری دلوارخزر در ابعاد و طعم های متنوع با درب آسان باز شو تولید میشود. مدیریت این شرکت سعی در تولید محصولاتی متنوع و ممتاز دارد و شعار غذای ماهی =  غذای جوانی برگرفته ازاین تفکر میباشد. شركت دلوارخزر تولید کننده کنسرو ماهی تن ساحل در راستای جلب رضایت هرچه بیشتر مصرف كنندگان و نیل به اهداف بنیادین خود در امر كیفیت اركان خط مشی کیفیت محصولات و اهداف خود را به شرح زیر اعلام می دارد:

  1.  توجه و تعهد به كیفیت مطلوب برای جلب اعتماد مصرف كنندگان کنسرو ماهی تن و در نتیجه توسعه و پیشرفت صنعت
  2.  آموزش مستمر نیروی انسانی در جهت افزایش آگاهی و توانایی شغلی و ایجاد فرهنگ كیفیت و ایجاد حس نیاز همیشگی به آموزش در پرسنل مجموعه کنسرو سازی
  3.  بوجود آوردن شرایط لازم جهت اخذ استانداردهای ملی و بین المللی
  4.  ارتقا مداوم سطح كیفی محصولات تولیدی و برآورده شدن نیازهای تعریف شده و تلویحا بیان شده تا كسب رضایت كامل مشتری

پایبندی به خط مشی کیفیت از مهم ترین اصولی است که تاکنون سبب موفقیت این شرکت گردیده است.

اهداف :

عصر پرشتاب امروزی بشر را به سمت استفاده از غذاهای آماده سوق داده و به منظور پاسخگویی به این نیاز، صنایع غذایی گوناگون در سر تا سر دنیا از جمله کشور عزیزمان ایران از رشد چشمگیری برخوردار بوده است. یکی از این مجموعه ها که در راستای رسیدن به اهداف عالیه جمهوری اسلامی ایران مبنی بر خودکفایی داخلی و با روش های متکی بر ماشین آلات صنعتی و بهره گیری از نیروهای متخصص گام های بلندی برداشته، شرکت دلوارخزر می باشد.

  •  

فعالیت شرکت دلوارخزر تولید محصول انواع تن ماهی می باشد که طی فرایند دیفراست، شستشو ، پخت اولیه ، دربندی قوطی و سپس شستشوی چربی ، خارج کردن هوای داخل قوطی ، استرلیزاسیون ، خنک سازی و خشک کردن ، بسته بندی اولیه و کد گذاری ، انتقال به بخش بسته بندی نهایی ، که شامل کارگاه های خاص محصولات می باشد

 

برچسب , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

نوشته شده توسط 7sad.ir

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − پنج =