شماره تماس با تلگرام ::: 09355102506 ::: ir7sad[at ]gmail.com

دانلود پایان نامه بهای تمام شده عسل

<span itemprop=دانلود پایان نامه بهای تمام شده عسل" />

دانلود پایان نامه بهای تمام شده عسل

ارسال شده توسط 7sad.ir

دانلود پایان نامه

بهای تمام شده عسل

مختصری درباره پایان نامه :

   عسل را زنبور عسل  از شهد گیاهان مختلف با غلیظ کردن آن درست می کند . مقدار آب شهد گلها معمولاً 25 تا 80 درصد است . شهد به وسیله غده یا غده های مخصوصی که معمولاً در ته گل ها می باشد تولید وترشح می شود . هدف گیاه از این کار جذب حشرات به شهد به منظورعمل گرده افشانی و تولید بذر یا میوه می باشد . زنبور این شهد را از روی گل ها با استفاده از خرطوم خود جمع آوری کرده و در داخل کیسه­ی مخصوصی که در بدنش قرار دارد ( معده ذخیره عسل) و فقط برای جمع آوری و ذخیره شهد درست شده به طور موقت انبار می کند . وقتی که محتوی کیسه به حدود 40 میلی گرم رسید زنبور گلها را رها و راه کندو را در پیش می گیرد . در بین راه مقداری دیاستاز که در جداره همین کیسه تهیه می شود به داخل شهد ترشح می شود . زنبور مقداری از آب شهد را از راه جداره کیسه عسلی جذب بدنش نموده و به کمک کلیه دفع می کند . زنبور وقتی که وارد کندو شد شهد را در داخل سلول های مومی کندو ذخیره می نماید . هنگام شب که دیگر زنبور ها قادر به خارج شدن از کندو نیستند با خرطوم خود آن را دوباره به کیسه عسلی برده و با آنزیم هایی که از جداره کیسه عسلی به عسل می افزاید قند های مرکب را شکسته و به قند یک کربنی تبدیل می کند و آب آن را جذب بدنش می کند . این کار در شب بارها انجام می شود تا شهد غلیظ شده و مقدار آب آن به 13 الی 18 درصد رسیده و با افزوده شدن دیاستاز و شکستن قند ها ماده ای شیرین و خوشمزه تولید شود . به این ماده  حالا عسل می گویند . زنبور ها پس از پر کردن هر سلول از عسل با لایه ای از موم سر سلول را می بندند تا برای زمستان گذرانی از آن استفاده کند.

 

فایل 120 صفحه ای  ورد (قابل ویرایش ) به همراه پی دی اف فایل

  • تیر ۱۷, ۱۳۹۴

نوشته شده توسط 7sad.ir

دیدگاه بسته شده است